Logo

Passionsfrugt cheesecake

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Passionsfrugt cheesecake

 

Denne delikate cheesecake, med frugtkød fra passionsfrugten og med herlig cremefraiche, får både familie og venner til at bede om mere. • Mejeriprodukter med lavt fedtindhold indeholder stadig meget kalcium og fosfor.

Forberedelse 10 min. Tilberedning 30 min. + afkøling. 12 stk.

 

# Råvarer til Passionsfrugt-cheesecake:

200 g digestive kiks

100 g blødt smør eller margarine

FYLD:

4 dl cremefraiche

2 æg

½ dl sukker

½ spsk vaniljesukker

5 passionsfrugter

GARNERING:

1 dl piskefløde

1 passionsfrugt

*

 

Fremgangsmåde:

1 Smuldr digestive kiks og bland dem med fedtstoffet, eller findel kiks og fedtstof i en foodprocessor.

Pres massen ned i bunden af en springform, 23 cm i diameter.

Stil den i køleskabet i ca. 30 min.

 

2 Sæt ovnen på 175 °C.

Bland ingredienserne til fyldet.

Pisk cremefraiche, æg, sukker og vaniljesukker sammen i en skål.

 

3 Del passionsfrugterne og tag frugtkødet ud.

Bland frugtkødet i fyldet.

Hæld massen i formen og bag i 30 min.

 

4 Placer cheesecaken på en rist og lad den svale af.

Lad den derefter stå på køl i ca. 2 timer.

Pisk fløden og sprøjt den på kagen.

Drys frugtkødet fra en passionsfrugt over. Server.

 

Tips & råd

 

Pres dejen ned i formen ved hjælp af bagsiden af en spiseske, så får kagebunden en god og ensartet tykkelse.

 

Piskefløden skal være godt afkølet inden den piskes.

Det er også godt, hvis skålen som fløden skal piskes i er kold, så bliver resultatet garanteret fint.

 

PR. STK.: Energi: Kcal 316 = kJ 1331

Kulhydrat 19 g Protein 4 g Fedt 25 g (71 %) Fibre 4 g

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.253 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her