Logo

Pasta, bønner og bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ingen dansk-italiensk blanding, men en enkel og forførende pastaret. Nudelissimo!

Ingen dansk-italiensk blanding, men en enkel og forførende pastaret.

Nudelissimo!

 

350 g hestebønner (dybfrost)

230 g pasta, fx penne rigate

2 hvidløg

3 skiver bacon, måske mere?

salt, peber

1-2 tsk citronsaft

*

A. Hestebønner koges i 4 minutter i letsaltet vand, vandet hældes fra, og bønnerne overhældes hurtigt med lidt koldt vand.

Bønnekernerne trykkes ud af skallen og lægges til side.

B. Pasta koges efter brugsanvisningen al dente i rigeligt, letsaltet vand.

Derefter hældes vandet fra.

C. Hvidløg hakkes fint og 3 skiver bacon skæres i brede strimler.

Baconstrimlerne lægges i en kold pande og steges sprøde ved middel varme. Hvidløget og bønnekernerne kommes i og steges med i ca. 2 minutter.

Det hele krydres med salt, peber og 1-2 tsk citronsaft, blandes med nudlerne og rettes an på tallerkener.

Pr. portion, 52 g protein, 6 g 121 g fedt, kulh. = 756 kcal 3167 kJ

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her