Logo

Pasta med asparges, ærter og bønner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med asparges, ærter og bønner


Tagliatelle all'estate er en sommerlig og let pastaret med en bred båndpasta.

Arbejdstid: ca. 20 min. Kogetid: Ca. 10 min. Ikke fryseegnet. 4 personer.

 

#

250 g fine grønne bønner

1 bdt grønne asparges

250 g bælgede ærter

4-500 g båndpasta

2 spsk smør

2 dl piskefløde

2 spsk persille (hakket)

3 spsk basilikum (fint plukket)

salt og friskkværnet peber

evt. parmesanost

*

 

Nip bønnerne og kog dem i letsaltet vand 3-4 min.

Skær de grønne asparges i 3-4 cm lange stykker og kog dem med ærterne i få minutter.

Asparges må gerne være lidt sprøde.

Ærterne skal kun have et opkog.

Kog pastaen efter pakkens anvisning og lad den dryppe godt af i et dørslag.

Smelt smørret i en gryde og kom pastaen heri sammen med fløden.

Varm det igennem og bland de afdryppede grønsager og friske krydderurter i.

Vend rundt og smag til med salt.

Server med friskkværnet sort peber og evt. parmesanost.


J madABC.dk er en kogebog med nemme madopskrifter, Madplaner, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min. og...

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 



 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.428 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her