Logo

Pastagratin - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ikke helt gratis - men helt gratin. Spis noget godt i aften ...

Ikke helt gratis - men helt gratin. Spis noget godt i aften ...

 

250 g fuldkornspasta

havsalt, peber, muskatnød

1 spsk olivenolie

600 g dybfrossen grønsagsblanding

1 bundt purløg

2½ dl let- eller minimælk

3 æg

30 g revet emmentaler

*

A. Kog pastaen i saltet vand i 10 min.

B. Pensl et ildfast fad med olie.

Hæld pastaen i en si, kom koldt vand over og bland den med de uoptøede grønsager. Kom dem i fadet.

C. Skyl purløgen og snit den fint.

Rør mælk og æg sammen og krydr med salt, peber og muskatnød.

Hæld det over de øvrige ingredienser og drys osten over.

D. Bag gratinen i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i ca. 40 min.

 

Pro Portion 1683/402 kJ/kcal. 18 g protein. 13 g fedt. 46 g kulhydrat. 10 g fibre

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her