Logo

Pastasalat med basilikumpesto

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pastasalat med basilikumpesto

250 g tørret hvid pasta , fx skruer

1 spsk kogende pastavand

3 spsk basilikumspesto

¼ tsk fint salt

250 g kold roastbeef i tynde skiver

1½ liter salat revet i grove stykker, fx hjertesalat (ca. 150 g)

200 g Apetina 3% i tern naturel

250 g frosne, optøede ekstrafine ærter

1 finthakket salatløg (ca. 50 g)

Tilbehør: 240 g ristet rugbrød eller 200 g flutes /madbrød

 

Kog pastaen efter anvisningen på emballagen. Pastaen skal være mør, men ikke blød. Rør den ene spsk kogende pastavand sammen med pesto og salt i en stor skål. Kom pastaen i en sigte og brus den over med koldt vand. Vend pastaen i basilikumpestoen.

Ved serveringen: Skær de tynde skiver roastbeef midt over.

Læg en bund af salatblade i et stort fad.

Anret herpå pasta, roastbeef, ost, ærter og løg.

Fryseegnet: Nej.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her