Logo

Paste e patete

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl olivenolie
1 fed knust hvidløg
1 mellemstor gulerod
1 stilk bladselleri
5-6 friske blade basilikum
½ løg
1 peperoncino
50 g bacontern
2 dl hvidvin
4 cherrytomater
600 g rå kartofler i små tern
160 g pasta 
 
Svits hvidløg, peperoncino og bacon i olien.
Når det er gyldent tilsættes finthakket løg, selleri og gulerod.
Når løget har fået farve, hældes de små kartoffeltern og basilikum ved, og det hele steger i ca 15 minutter.
Hæld derefter hvidvin og ca 1 l kogende vand i retten.
Tomaterne tilsættes. Efter 5 minutter hældes pastaen i og koger med i ca 10 minutter til den er al dente.
Server retten med et stænk jomfruolivenolie og evt. lidt revet parmesan
eller pecorino.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.927 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her