Logo

Pastinak cremesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 stk pastinakker
1 ¼ l. grundsuppe
1 suppevisk (top fra rodurter)
¼ l. piskefløde
75 g suppefedt
1 bdt purløg
salt
hvidt stødt peber
25 g smør

Pastinakkerne skrælles og skæres i mindre stykker og sauteres (ristes) i suppefedt.
Brug en god tykbundet gryde med rigelig plads.
Påhældes grundsuppen og koges nu 30 min. til al kraften er ude af pastinakkerne.
Under kogningen tilsættes suppevisk. Visken fjernes og suppen blendes.
Hældes tilbage i gryden og tilsæt piskefløden og indkog.
Tilsæt tern af kogte pastinakker.
Montér (afrund) med smør, drys med finthakket purløg og server med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her