Logo

Pastinaksouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 store bagekartofler  
2-3 pastinakker
½ dl cremefraiche 38%  
2 æg 
salt og peber  
1 spsk rasp  
1 spsk sesamfrø 
½ dl revet ost fx cheddar  
evt. smørklatter
 
Skræl kartoflerne og pastinakkerne og snit dem i mindre stykker.
Kog dem meget møre i usaltet vand.
Mos dem med revet os, cremefraiche, æg, salt og peber.
Kom mosen i fire smurte portionsforme eller en større form.
Drys med rasp og sesamfrø og evt. et par små smørklatter.
Bag det i ovnen ved 200°C til overfladen er smukt gylden, ca. 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her