Logo

Paté med forskelligt fyld

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 kg hakket svinekød
75 g bacon
1-2 løg
2 fed hvidløg
50 g pistacie- eller hasselnødder
½ dl rasp
1 æg
1 ½ dl fløde
evt. 3 spsk cognac eller whisky
½ spsk salt
1 tsk tørret rosmarin
½ tsk peber

Tilbehør:
brød
salat

Skær bacon i strimler på tværs og rist dem på en tør pande.
Hak løg og hvidløg og svits det et par minutter sammen med bacon.
Hak nødderne.
Bland alle ingredienserne til patéen.
Rør farsen godt sammen og kom den i en form, der rummer ca. 1 ½ l.
Sæt den i ovnen 1 ¼-1 ½ time ved 160°C.
Brug en kødnål til at sikre at kødet er gennemstegt.
Kødsaften skal være klar.
Afkøl patéen og sæt den i køleskabet; den må gerne trække et par dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.095 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her