Logo

Peberfrugt-røræg på toast - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ide til lækkert mellemmåltid

Ide til lækkert mellemmåltid

 

½ rød peberfrugt

1 æg

havsalt og peber

1 tsk solsikkeolie

1 skive toastbrød (25 g)

*

A. Skyl og rens peberfrugten og skær den i små tern.

B. Pisk ægget med 3 spsk vand, salt og peber.

C. Varm solsikkeolien op i en pande med belægning.

Svits peberfrugten ganske let, hæld æggemassen i og lad den stivne ved svag varme.

D. Anret peberfrugt-røræg dekorativt på et stykke ristet toastbrød.

 

Pr portion 821/220 kJ/kcal. 8 g protein. 12 g fedt. 14 g kulhydrat. 1 g fibre

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.891 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her