Logo

Peberfrugter med ricotta, gedeost og mascarpone

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Peberfrugter med ricotta, gedeost og mascarpone

150 g frisk gedeost

75 g mascarpone

75 g ricotta

1 fed hvidløg, revet

havsalt og peber

1 lille bdt purløg

1 dåse hele, flåede peberfrugter, ca. 10 stk

 

Pres gedeost gennem en finmasket sigte.

Bland den med mascarpone, ricotta og revet hvidløg.

Smag til med salt og hvid peber.

Tag lidt purløgsstrå fra, snit resten fint og vend det i ostemassen.

Fyld hver peberfrugt med lidt ostecreme.

Pynt med purløgstrå.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.507 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her