Logo

Pebergryde - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

170 g kalkun i strimler
50 g fintsnittet løg
150 g fintsnittet rød peberfrugt
150 g fintsnittet gul peberfrugt
100 g fintsnittet aubergine
salt, peber, paprika
 
Svits løg og auberginer i lidt bouillon, tilsæt herefter kalkunkødet, rød og gul peber, krydderierne og til sidst ca. ¼ kop vand.
Lad gryderetten småkoge i ca. 10 min.
Jævn saucen med hvedemel og smag den til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 988 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her