Logo

Pebernødder uden fedtstof

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
250 g tesukker.
250 g hvedemel.
1. tsk hjortetaksalt.
1. tsk kanel
1. tsk kardemomme.
½. tsk nellike.
½. tsk hvid peber.


Rør æg og sukker ca. 10 min. med elpisker.
Hvedemel, hjortetaksalt og krydderier sigtes i og dejen æltes.
Dejen deles og rulles i pølser, som så skæres i stykker, ca. 1x1 cm.
Rulles til kugler og bages lysebrune ved 190°C.
De skal være helt tørret igennem.
Tips: Pebernødderne hæver til dobbelt størrelse så lav dem lidt mindre end
du vil have, og husk god plads på bagepladen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.637 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her