Logo

Peberrodssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


3 dl kødsuppe (bouillon)
4 spsk fløde
2 spsk hvedemel
1 spsk reven peberrod
1 spsk eddike
1 spsk sukker
2 spsk korender
salt og hvid peber

Jævn kødsuppen fløde og hvedemel (blandes først). Tilsæt peberrod, eddike, sukker og skyllede, skoldede korender, og smag til. Man kan evt. udelade korender.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.764 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her