Logo

Peberrodssauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g lille stykke frisk peberrod
1-2 tsk sukker
2 spsk eddike
8-9 dl suppe eller bouillon

Smelt 1 spsk smør i en lille tykbundet gryde.
Rør melet i med et piskeris og tilsæt langsomt og under omrøring 7 dl suppe.
Tilsæt sukker og lad saucen koge ved svag varme 5 min.
Tilsæt mere suppe, hvis saucen er for tyk.
Smag til med salt, peber, eddike og friskrevet peberrod.
(saucen bliver mørk, hvis peberroden ikke blandes i straks, den er revet.)
Saucen må ikke koge mere efter at peberroden er tilsat, så mister den sin smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.744 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her