Logo

Peking asparges

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olie
½ dl hønsebouillon
½ dl vand
1 spsk sherry
2 spsk soya
1 spsk meljævning
1 ds asparges

Varm wokpanden, tilsæt olie, bouillon, vand, sherry, soya og meljævning. Rør hele tiden indtil det koger tilsæt asparges. Gennemvarm retten og server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.545 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her