Logo

Pekingsuppe 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g magert svinekød eller kylling
100 g bambusskud
1 æg
4 sorte kinesiske svampe
1 pibeløg eller det hvide af en halv porre
1 spsk olie
¾ l hønsebouillon (evt. terning)
10 g kinesiske vermicelle
2 spsk tør hvid vermouth
1 ½ spsk citronsaft
1 spsk soy sauce
1 tsk chilipulver eller puré

Vask svampene og læg dem 10 minutter i blød i lunkent vand.

Tag dem op, tør dem og skær dem i strimler.

På samme måde skæres svinekødet og bambusskuddene.

Pibeløget eller den halve porre hakkes fint.
Pisk ægget i en skål. I en anden skål blandes vermouth, citronsaft, soyasauce og stærk rød chilipulver eller puré.
Varm en spsk olie i en gryde over stærk varme.

Steg svinekødstrimlerne 1 minut, tilsæt svampene og rør rundt.

Efter et minut hældes kyllingebouillonen og vermouthblandingen ned i gryden. Lad suppen koge 10 minutter inden bambusskuddene og de kinesiske vermicelle kommes i.

2 minutter efter er retten færdig.

Hæld det piskede æg i den kogende suppe og rør rundt.

Drys med hakkede pibeløg til sidst.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 4.443 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her