Logo

Pesto 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 bakke frisk basilikum
1-2 stk fed løg
50 g pinjekerner
½ tsk salt
50 g friskrevet parmesan
½-1 dl olivenoile
 
Stød basilikum, hvidløg, pinjekerner og salt i en morter eller kør det i en foodprocessor.
Tilsæt revet parmasan og rør, tilsæt olivenolie lidt af gangen og rør.
Pestovariationer:
i stedet for basilikum, kan man bruge persille eller rucolasalat.
Skyl og tør persillen/rucolasalaten inden den kommes i foodprocessoren.
I stedet for pinjekerner kan man bruge lettristede valnødder el. hasselnøddekerner.
Pesto kan holde sig længe i køleskabet, bare den er dækket af olie.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.572 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her