Logo

Pickle relish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2-3 mellemstore syltede agurker, finthakkede

½ rød peber, finthakket

½ grøn peber, finthakket

½ gul peber, finthakket

1 hvidløgsfed, finthakket

1 lille rødløg, finthakket

2 spsk æblecidereddike

saft fra ½ citron

1 spsk brun farin

½ tsk kværnet sort peber

5 spsk vand

salt

 

Bland alle ingredienser (undtagen salt) i en lille gryde.

Bring gryden i kog, skru ned for varmen og lad blandingen småkoge i 10 min.  Lad den køle af.

Smag til med salt.

Opbevares i køleskabet i et syltetøjsglas.

 

Tips: Der står 2-3 syltede agurker i opskriften. Nogle fore­trækker flere agurker i den færdige relish, andre færre. Der er igen tale om smag.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 4.487 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her