Logo

Pighvar med pesto og saltmarinerede urter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 gram pighvarfilet uden skind og ben
1 ½-2 dl hvidvin
 
Saltmarinerede urter:
100 gram kinaradise
100 gram porre
1 rødløg
100 gram agurk
salt
 
Pesto:
1 dl olivenolie (jomfru)
purløg
persille
2 håndfulde basilikum
 
De rensede pighvarfileter lægges i en kasserolle, hvidvinen hældes over.
Pighvar bringes i kog over svag varme, når hvidvinen koger op slukkes
der for varmen.
Lad pighvarren trække til lagen er kold
Kinaradise, porre og agurk skæres julienne (strimler som tændstikker),
rødløget skæres i tynde ringe.
Urterne lægges i en skål og drysses med salt.
Hæld vand ved så det netop dækker.
Urterne skal trække i lagen i min 2 timer.
Derefter tages urterne op og saltlagen skal presses ud fx. i et viskestykke.
Pestoen: Basilikum, purløg og persille blendes med olivenolien.
Smag til med salt og peber.
Arranger urterne på tallerkenerne fordel fisken herpå.
Pestoen fordeles uden om fisken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.517 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her