Logo

Pikant kødsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pikant kødsauce

 

Med hakket oksekød, bacon m.m. kan du fremtrylle den lækreste kødsauce som passer til spaghetti.

Til 4 personer Tilberedningstid: 30 min. - En hverdagsfavorit: Spaghetti med kødsauce.

#

500 g hakket oksekød

100 g bacon i skiver

4 løg

40 g smør

1-2 fed hvidløg

2 porrer

1 lille persillerod

1-2 gulerødder

1 spsk hvedemel

2 ds (à 400 g) flåede tomater

1 ds (80 g) tomatpuré

4 dl rødvin eller bouillon

salt og peber fra kværn

frisk eller tørret basilikum

*

1. Skær baconskiverne i små terninger.

Pil løgene og hak dem groft.

2. Svits baconterningerne i en stor gryde, til de er sprøde.

Tilsæt smør og brun de hakkede løg.

3. Snit de skyllede porrer i tynde ringe og riv persillerod og gulerødder på den grove side af rivejernet.

4. Kom kødet ned i gryden til bacon og løg.

Brun det grundigt.

Pres hvidløget over og rør i gryden over kraftig varme.

5. Tilsæt grønsagerne og lad dem brune med.

Skru ned for varmen og drys melet over.

Lad det snurre et par minutter.

Tilsæt tomater med væde samt tomatpuré for- uden rødvin eller bouillon.

Bring det i kog, skru ned og lad saucen simre under låg i ca. 20 min.

Smag den til med krydderier.

Kødsaucen serveres til nykogt spaghetti.

Server en skål med reven ost til.

 

Tips: Evt. rester af saucen kan fryses ned.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.753 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her