Logo

Pita med æggesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Opskrifterne er ca. til 4 småbrød.
 
4 pitabrød
4 hårdkogte æg
3 spsk mayonnaise
Salt, peber
Karry
1 bakke karse (purløg)
Strimlet grøn salat
 
Hak æggene og rør dem med mayonnaisen.
Smag til med salt, peber og karry.
Tilsæt klip­pet karse.
Lun pitabrødene og fyld dem med lidt salatblade, æggesalat og karse.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her