Logo

Pizza med skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil prøve en rigtig lækker og måske ikke helt børneegnet pizza til hyggeaften med et lækker glasvin så prøv denne med rejer og muslinger. Dejen er super let at lave med pizzamel.

 

(Med skaldyr)
Dej
25 g gær
1 ½ dl vand
2 spsk olivenolie
1 knsp. salt
250-300 g pizzamel

Fyld:
8-10 tomater i skiver
250 g pillede rejer
1 ds muslinger, 150 g
oregano
basilikum
200 g ost i skiver, fx. mozzarella eller bel paese
2-3 spsk revet parmesanost
2 spsk olivenolie

*

Opløs gæren i den lune væske.
Tilsæt olie, salt og hvedemel lidt ad gangen og ælt dejen sej og smidig.
Strø lidt hvedemel over og lad dejen hæve ¾-1 time til dobbelt størrelse.
Del derefter dejen i to dele og rul dem ud ca. ½ cm. tykke og ca. 20 cm
i diameter.
Læg de to udrullede bunde på bageplade med bagepapir og lad dem
hæve ca. 30 minutter.
Sæt dem i en 225ºC varm ovn og bag dem ca. 20 minutter

Fyld:
Læg tomatskiver taglagt på dejen.
Kom rejer og muslinger på og drys med krydderier.
Læg osten over og drys med revet parmesan.
Dryp med olien og bag pizzaen.

Tips: Pizzabundene kan forbages 10 minutter inden fyldet kommes på,
så bliver bunden sprødere.
Dejen kan også rulles ud til en stor firkantet plade eller kan formes til
portionspizzaer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.018 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her