Logo

Pizzabund hurtigt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pizzabund hurtigt

 

Pizza i en ruf - Normalt er pizza ikke nogen hurtig ret, fordi dejen helst skal have lov til at hæve. Her bringer vi imidlertid nogle genveje til pizzafremstilling, så det går betydeligt hurtigere.

1 stor bund (til 2 personer) Tilberedningstid: ca. 25 min.

 

#

250 g (4 dl) hvedemel

2 tsk bagepulver

½ tsk salt

3 spsk olie

1-1½ dl mælk

*

1. Bland hvedemel, bagepulver og salt i en stor skål.

Tilsæt olien og rør mælken i, lidt ad gangen. Det er ikke sikkert, det hele skal i.

2. Ælt dejen, til den er smidig.

3. Rul den ud til en stor cirkel eller en firkant, der lægges på en oliesmurt bageplade eller lægges i en stor metal-tærteform.

4. Pizzaen pensles med lidt olie, og fyldet (se forslag her på siden) fordeles, inden den bages i ovnen ved 225 °C i ca. 15. min.

 

Variation:

Pizzabunde kan også laves af færdigkøbt gærdej til boller, som fås i pakker fra køledisken.

Croissant dej kan IKKE bruges.

Skil bollerne ad og rul dem flade med kagerullen.

Pres dejstykker sammen, så de danner en stor cirkel, der lægges på et stykke bagepapir på bagepladen.

Pizza- en skal ikke hæve, men kan fyldes og bages straks.

 

Fyld:

Italiensk pizzafyld

Skinke- og æggefyld

Pizza med blomkålscreme

Pizza med laks, fennikel og kartoffel

Vegetarpizza med rucola

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (8 stemmer)
Siden er blevet set 6.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her