Logo

Pizzasnegle fra Borup

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
50 g gær
3 dl lunkent vand
1 tsk groft salt
2 spsk vindruekerneolie
ca 500 g pizzamel
 
Fyld:
1 dåse koncentreret tomatpuré (ca.70 g)
¼ tsk groft salt
100 g finthakket kogt skinke eller mere
2 røde peberfrugter i meget småtern (ca. 200 g)
1 lille finthakket løg (ca. 50 g)
100 g pizzaost
 
Dej: Kom gæren i en stor skål og tilsæt det lunkne vand rør til gæren
er opløst.
Tilsæt salt og olie. rør ¾ af melet i med en grydeske.
Tag dejen up på et meldrysset bord og ælt resten af melet i.
Ælt dejen godt igennem.
Rul den udtil en firkantet plade (ca. 35x40 cm).
Fyld: Rør tomatpure, salt og peber sammen.
Smør blandingen på dejpladen og fordel så skinke, peberfrugt, løg og
ost.
Rul dejpladen fra den lange side til en roulade.
Skub rouladen let sammen så den måler 40 cm  og skær den ud i 20 stk
Læg snelene på bageplader med bagepapir og lad dem hæve tildækket i
ca. 20 min. bag sneglene midt i ovnen.
Lad pizzasneglene køle af på en bagerist.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.593 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her