Logo

Pizzette med kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

( Små kødpizzaer )
1 portion pizzadej

Fyld
500 g magert hakket oksekød
1 løg
100 g kogte kartofler
4 modne tomater
1 rød eller grøn peber
1-1 ½ tsk salt
groftkværnet peber
1 æg
1 spsk hakket persille

Fyld:
Kom kødet i en skål.
Riv løg og kartofler groft og bland det med kødet.
Skær tomaterne i kvarte, skrab kernerne ud og hak tomatkødet med en
kniv.
Hak peberfrugten fint.
Ælt kødet med tomat, peberfrugt, æg, hakket persille samt salt og peber.

Del dejen i 6 portioner og rul hver portion ud med kagerulle på
størrelse med en kagetallerken.
Fold kanten op hele vejen rundt, så den kan holde på fyldet.
Læg pizzabundene på plade og fordel fyldet på dem.
Efterhæver ca. 10 minutter.
Bag pizzaerne ca. 20 minutter ved 200ºC på midterste ovnrille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her