Logo

Pocheret æg, stuvede champignon og hummer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive ristet franskbrød med smør
1 pocheret æg
2. spsk stuvede champignon
100 g hummerhale
½ tsk paprika
½ tsk hakket persille

Skær hummerkødet i tynde skrå skiver og læg dem hele vejen rundt på brødet.
Læg det pocherede æg i midten og kom de stuvede champignoner på som en bræmme over ægget.
Drys paprika og hakket persille over champignonerne.

Stuvede champignon:
500 g hvide champignon
50 g smør
2 spsk hvidvin eller 1 spsk citronsaft
½ l piskefløde
1 tsk Maizena
salt og peber

Champignonerne skylles hurtigt og skæres i skiver.
Brun smørret på panden, kom champignonerne på panden og lad dem stege, til de er gyldenbrune.
Tilsæt hvidvin eller citronsaft.
Piskefløden hældes over, og det hele vendes godt.
Kom låg på og lad det simre i ca. 3 min.
Drys Maizenaen over, rør rundt og smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 976 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her