Logo

Pocheret brosme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg brosmefilet
1 dl fiskefond (bouillonterning + vand)
1 dl tør hvidvin
salt
peber

Tilbehør:
1 dl olivenolie
1 dl hvidvinseddike
1 fed finthakket hvidløg
½ salat, icebergsalat eller lignende

Pynt:
50 g grønlandske rejer
dild

Brosme:
Brosmefileten skæres i 4 stykker. Pocheres i fiskefond og hvidvin under låg ca. 5 minutter, trækker yderligere 10 minutter i kogelagen.

Salat:
Olivenolie, eddike, salt, peber og finthakket hvidløg piskes sammen.
Salaten skylles, afdryppes godt og strimles fint. Vendes i marinaden.

Anretning:
Brosmefileten anrettes med den marinerede salat. Pyntes med rejer og dild.
Servér gerne med friskbagt flûtes til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.690 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her