Logo

Pocheret torsk med syltede løg og salat af bolsjebeder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pocheret torsk med syltede løg og salat af bolsjebeder

 

Skøn pocheret torsk serveret med lækre syltede løg og salat med sunde og sprøde bolsjebeder. Let og godt måltid. Serveres med et glas hvidvin. Se opskriften her.

Til 1 person. Tilberedningstid: 45 minutter Koge/stegetid: 30 minutter Ikke fryseegnet.

 

#

½ l vand

1 spsk porretop

1 laurbærblad

2 persillestilke

2 peberkorn

salt

170 g torsk uden skind og ben

 

Syltede rødløg:

2 rødløg

1½ dl eddike

3-4 tsk sukrin eller sukker

½ tsk blandede peberkorn

3 hele nelliker

1 stjerneanis

2 laurbærblade

 

Salat af bolsjebeder:

100 g bolsjebede

½ æble

25 g gulerod

10 g høvlet parmesanost

1 tsk revet peberrod

5 g kapers

rucola

5 g citronolie

*

 

Kog vand op med porretop, laurbærblad, persillestilke, peberkorn og salt og lad det simre i 20 minutter.

Pocher torsken i kogelagen i ca. 7 minutter under låg - mærk efter, om den er færdig ved at stikke i fisken med fx en kødnål.

Hvis nålen let går igennem, er den færdig.

Tag torsken op og server den straks med syltede rødløg og en salat af bolsjebeder, der er lavet i forvejen.

 

Salat af bolsjebede:

Skræl og skyl bolsjebederne og skær dem i skiver.

Skyl og skræl også det halve æble og gulerod.

Skær æble og gulerod i tynde skiver.

Anret det hele sammen med parmesan, peberrod, kapers og rucola.

Dryp citronolie over til sidst.

 

Syltede løg:

Pil løgene og skær dem i tynde ringe.

Kog en lage op af resten af ingredienserne.

Lad det koge i ca. 5 minutter.

Hæld den varme lagen på et sylteglas og tilsæt løgringene.

Luk glasset og lad det afkøle.

 

TIPS: Rucola kan udskiftes med frisésalat.

Servér gerne et glas hvidvin til fisken.

 

Kalorier 324 kcal. Protein 38 g (47%) Kulhydrat 20 g (28%) Fedt 9 g (25%) Kostfibre 5 g.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her