Logo

Polenta alla panna

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Vegetar

1 portion polenta
200 g smør
200 g parmasanost
2 dl piskefløde

Lav en portion polenta. Brun 150 g smør let på en lille stegepande. Resten af smørret bruges til at pensle et fladt ovnfast fad grundigt med. Kom den halve mængde polenta i fadet og glat den ud med en grydeske dyppet i vand. Drys med parmasanosten og dryp forsigtigt det brunede smør over. Resten af polentaen skæres i skiver og lægges over osten. Herover øses fløden skefuld for skefuld, hvorefter retten gratineres 20 min. i en 200ºC varm ovn.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 726 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her