Logo

Pomodori e mozzarella

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 tomater samme størrelse
300 g mozzarella
1 bdt storbladet basilikum
salt og peber
2 spsk koldpresset olivenolie

 
Tomatstilke fjernes og tomaterne skæres i ½ cm tykke skiver.
Lad mozzarellaen dryppe godt af og skær ligeledes denne i skiver.
Fordel i en cirkel på en tallerken skiftevis ost- og tomatskiver.

Fordel basilikumblade rundt på tallerkenen.
Drys med en anelse salt og kom rigeligt med friskkværnet peber på.
Tilsidst dryppes med en god koldpresset olivenolie. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.877 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her