Logo

Portulakstilke sødtsyltede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg tykke portulakstilke (500 g rensede)

Syltelage:
¼ l. vand
¼ l. eddike
500 g sukker
1 tsk Vanila
½ tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon

De rensede stilke skæres i stykker på 3 cm. Vand, eddike og sukker røres sammen og bringes i kog. stilke ne hældes i og koges 3-5 min. Vanila og Atamon tilsættes. Fyldes i varme, Atamonskyllede glas, der lukkes. Lagen kan også krydres med revet citronskal, hele nelliker og et stykke hel kanel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 739 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her