Logo

Potkäse, et stykke med

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive franskbrød med smør
3 spsk potkäse
4 revne radiser
1 æggeblomme i plastikæggeskal
¼ cl portvin

Smør potkäsen på det smurte franskbrød.
Kom en bræmme med revne radiser på.
Placer æggeblommen i midten, i plastikskallen, med portvinen.

Dette stykke er absolut kun til osteelskere som er gift med osteelskere.

Potkäse:
Denne potkäse består af alle slags osterester, som er revet fint.
Disse rester kommes i en potte med meget tæt låg.
Dette røres sammen med lidt øl og portvin eller sherry.
Når en ny osterest kommes i, skal det hele røres godt igennem.
Skal opbevares i køleskabet.
Man skal ikke have en sart lugtesans.
Potkäsen kan give meget dårlig ånde, og smagen kan komme igen nogle dage efter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.189 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
51922-04-2010 19:10:52 madABC
Hej Peder - du kan få dem hos www.hwl.dk
52006-04-2010 09:39:31 Peder Pedersen
til rette vedkommende,
hvor kan man købe disse plastikæggeskaller?
med venlig hilsen
Peder Pedersen

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her