Logo

Poulard i gelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg poulard
2 tsk salt/liter vand til kogning
5 peberkorn
2 laurbærblade
1 mellemstort løg
1 lille gulerod
4 stilke persille

Gele:
6 dl kogevand fra poularden
1 spsk eddike
7 blade husblas
salt

Dressing:
3 dl cremefraiche
1 dl ymer eller A38
9/16 dl syltede rødbeder i tern.
3 tsk reven peberrod
salt

Læg pouladen i en gryde med vand, der lige dækker. Lad den få et opkog og skum. Tilsæt krydderier og grønsager. Lad det koge til kødet er mørt, ca. 40 min. Lad pouladen afkøle i suppen, hvis der er tid, eller må den tages op og afkøles. Fjern skind og ben, og skær kødet i tern.
Gelémasse: Si suppen, mål 6 dl af, og smag til med eddike og salt. Smelt den udblødte husblas i suppen.
Dressing: cremefraiche og ymer røres sammen, rødbeder og peberrod tilsættes, og der smages til med salt.
Skyl en skål med koldt vand, læg kødet i, hæld gelemassen over, og sæt det til afkøling i 3-4 timer. Ved anretning vendes geléen ud på et serveringsfad.

Tips: Godt at servere med flûtes og en grøn salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.510 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her