Logo

Provencalsk grønsagssuppe - lav fedt %

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

100 g tørrede hvide bønner
1,2 l. grønsagsbouillon
1 stort løg
150 g squash
½ aubergine
250 g cocktailtomater
1 tsk herbes de provence
2 fed hvidløg
4 tsk olivenolie
200 g focaccia med basilikum

Læg bønnerne i blød natten over, kasser vandet og kog dem møre i grønsagsbouillon ca 35 minutter.
Skær løget i både, squash og aubergine i tern og tomater i kvarte.
Bland grønsagerne med herbes de Provence, knust hvidløg og olivenolie.
Læg grønsagerne på et stykke bagepapir og bag dem 15 min. ved 225ºC.
Kom grønsagerne i suppen og kog endnu 5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Server suppen med tynde skiver ristet focaccia.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 551 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her