Logo

Provence squash

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk olivenolie
1 ¼ dl hakket løg
1 fed presset hvidløg
2 mellemstore squash i skiver
1 lille hakket grøn peberfrugt
2 flåede hakkede tomater
2 tsk salt
¼ tsk peber
¼ tsk oregano
evt. revet ost
 
Varm olien op i en gryde og svits løg og hvidløg i 5 minutter.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det simre, til det meste af væden er kogt ind.
Denne blanding egner sig godt til en ovnret med 3-4 dl kogte ris i bunden og et lag revet ost oven på squashblandingen.
Bages ved 200ºC, til osten er smeltet.
Prøv også at tilsætte forskellige krydderurter som basilikum, sar, rosmarin eller timian.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her