Logo

Rå ribsgelé

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg knapt modne ribs
Til hver liter siet saft:
1 kg sukker
½ tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon
       
Saften vrides ud af de rå bær.
Sukker og Atamon drysses i saften under omrøring.
Når sukkeret er smeltet, og saften begynder at gelere, fyldes den i Atamonskyllede geléglas, der lukkes nogle dage efter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 790 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her