Logo

Rådyr leverpostej med friske trøfler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rådyr leverpostej med friske trøfler

ca. rådyrlever (svarer til et dyr, anden type lever kan bruges)
1,25 dl piskefløde
2 cl cognac
30 g friske trøfler (i nød kan trøfler i glas bruges)
½ teske trøffelolie
2 æg
1 spsk hvedemel
salt og peber

 

Leveren renses, fjern hinder, årer og sener under ringende vand.

Leveren skæres i mindre stykker, der blendes sammen med æg, fløde, hvedemel cognac og trøffelolie.
Dette blendes godt, til en passende konsistens, smages til med salt og peber.
Trøflerne hakkes groft og røres i blandingen.

To patéforme ca. 12-. smøres godt med smeltet smør, blandingen hældes i formene der dækkes med låg eller folie, bages i vandbad ved i ca. 1 time.

Bages postejen i en stor form, påregnes ekstra bagetid.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.502 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her