Logo

Råkostplatte med to slags dip - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis noget let i aften

Spis noget let i aften

 

Råkost:

4 tomater,

1 lille agurk

125 g champignoner

125 g julesalat

6 stængler bladselleri

 

Basilikumdip:

1 bundt basilikum

30 g mandler

30 g revet parmesan

1 tsk æbleeddike

havsalt

½ dl olivenolie

 

Tzazikidip:

50 g tzaziki

2 spsk mager yoghurt naturel

1 tsk tomatpuré

*

A. Rens grønsagerne, skær dem i strimler og større stykker og anret dem på et fad.

B. Hak basilikum og blend den med mandler og parmesan.

Krydr med eddike og salt og rør olien i.

C. Bland tzazikien med yoghurt og tomatpuré.

 

"Crudités" (= råkost) er en populær og sund forret i Frankrig. Den kan varieres alt efter årstiden. Der kan også bruges gulerødder, kålrabi, radiser, julesalat, ræddiker og squash.

 

Pr portion 1060/253 kJ/kcal. 7 g protein. 21 g fedt. 6 g kulhydrat. 4 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.909 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her