Logo

Råsyltede kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g højrøde kirsebær
1 spsk eddike eller 2-3 spsk kirsebærvin
750 g sukker
1 tsk Atamonpulver eller 2 tsk flydende Atamon

De udstenede bær, eddike eller vin, samt sukker og Atamon drysses lagvis i en krukke/glas. Der røres med mellemrum nogle dage til sukkeret er smeltet, og lagen er klar. Stilles koldt/køleskab. Dagen efter sidste omrøring lukkes krukken/glassene.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her