Logo

Rød fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Madopskrift billede

Ugens fiskeret og suppe i samme tallerken - Ugens bedste dag

 

500 g kullerfilet
150 g pillede rejer
2 store gulerødder
1 porre
1 stort løg
1-2 fed hvidløg
1 spsk (oliven)olie
½ tsk tørret timian
1 dåse hakkede tomater
1 fiskebouillonterning

Tilbehør: Groft brød.

 

Skær gulerødder og porre i tynde skiver.

Hak løget groft, og pres hvidløget.

Svits grønsagerne i olivenolie i en tykbundet gryde med hvidløg og timian i ca. 2 min.

Tilsæt de hakkede tomater, ¾ l kogende vand og fiskebouillonterningen.

Lad suppen koge i 5 min.

Skær fisken i 3 cm brede strimler, mens suppen koger.

Tilsæt fisken, og bring igen suppen til kogepunktet.

Tilsæt herefter rejerne.

Tag straks gryden af varmen, og smag til med salt og friskkværnet peber.

Servér suppen med groft brød.

 

Tips: I stedet for kuller kan du bruge rødspætte, laks, regnbuelaks, skrubbe, torsk eller lyssej.
I stedet for rejer kan du bruge muslinger eller andre skaldyr. Bruger du frosne rejer, skal de tøes op, inden de tilsættes suppen.

--

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her