Logo

Rød salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g hvidkål (rå)
250 g porre (rå)
250 g syltede rødbeder (drænede)
250 g kryddermayonnaise, se nedenfor
1 hel stang fintrevet peberrod

Skær hvidkål, porre og rødbeder i julienne (i fine strimler).
Tilsæt kryddermayonnaise og fintrevet peberrod.
Lad salaten hvile i et døgn, inden den skal spises.
Denne salat kan bruges til alle stegeretter.

Kryddermayonnaise:
2 æggeblommer, pasteuriserede
1 tsk salt
1 spsk eddike
½ l olie

Rør blommer og salt hvidt og tykt, tilsæt eddiken. Hæld olien i lidt ad gangen, ellers skiller den. (Hvis uheldet er ude, kom da 1 lille glas koldt vand i).

Smag mayonnaisen til med:
1 tsk HP sauce
1 tsk Worcestershiresauce
1 tsk stærk dijonsennep
1 tsk flydende Maggi-krydderi
1 tsk citronsaft
salt og peber
Til sidst tilsættes
2 spsk cremefraiche 18%

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 808 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her