Logo

Rødbede sellerisalat med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødbede sellerisalat med bacon

Denne salat er god, fyldig og rigtig lækker, og den passer godt til en efterårs- eller vinteraften.  


1 knoldselleri i 5-6 cm lange stave
200 g rødbeder i 5-6 cm lange stave
Olivenolie
Saft af 1 citron
2 spsk rødvinseddike
8 skiver bacon i mindre stykker
1 håndfuld hakket bredbladet persille
Salt og peber
1 æble i skiver
Tilbehør: Ristet rugbrød


Steg selleri og rødbeder sammen på en pande i olivenolie i 15 minutter.

Kom citronsaften hen over de varme rodfrugter sammen med rødvinseddike og vend det forsigtigt rundt.

Lad det stå og trække, mens det køler ned.

Steg baconstykkerne let, uden at de branker, dryp dem af på køkkenrulle.

Vend persillen i rodfrugterne sammen med bacon og smag til med salt og peber. Vend æblet i til sidst.

Server salaten med ristet rugbrød.

 

Grønsager pr. person: ca. 275 g

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 3.775 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her