Logo

Rødbedechutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ kg kogte rødbeder i tern
750 g æbler i tern
2 hakkede løg
6 dl cidereddike
1 tsk stødt ingefær
1 ½ tsk muskatnød
225 g farin
 
Kom alle ingredienserne undtagen rødbederne i en gryde og bring det i kog.
Lad det småkoge ved svag varme ca. 20 minutter.

Tilsæt rødbederne og kog videre 10 minutter mere.
Fordel blandingen i varme sylteglas og luk dem til, når indholdet er blevet
koldt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her