Logo

Rødbeder krydrede

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg rødbeder
Lage:
¾ l eddike
375 g sukker
4-5 laurbærblade
10 nelliker
2-3 knuste chilipebre
Atamon

Rødbederne skylles og koges møre i letsaltet vand. derefter hældes koldt vand over dem - temperaturændringen løsner skrællen, så den er lige til at smutte af. Rødbederne skæres i skiver og overhældes med lagen, derhar fået et opkog.
Dagen efter hældes lagen fra og får et fornyet opkog, før den hældes tilbage over rødbederne. Man kan evt. tilsætte lidt Atamon.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 828 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her