Logo

Rødbederelish 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

240 g rå rødbeder
1 rødløg skåret i tynde skiver
2 madæbler befriet for kernehus og skåret i skiver
1 ¼ dl rødvinseddike
1 ¼ dl malteddike
4 spsk friskrevet peberrod
55 g lyst rørsukker
50 g rosiner
 
Pak rødbederne ind i alufolie og bag dem i en forvarmet ovn ved 180ºC i 2-3 timer, til de er bløde.
Tag rødbederne ud af ovnen og lad dem køle af.
Fjern skindet og kasser det.
Kom imens løget og æblerne i en egnet gryde.
Tilsæt eddikerne.
Bring det i kog og lad det simre mens du rører i det af og til, i omkring 20 minutter, til løg og æbler er møre.
Hak rødbederne og kom dem i gryden sammen med peberrod, rørsukker og rosiner.
Varm forsigtigt op under omrøring, til sukkeret er opløst, og lad derefter relishen simre i omkring 10 minutter, til den er blevet tyk.
Relishen bliver tykkere med tiden.
Fyld relishen på rengjorte og Atamon-skyllede glas, luk dem og lad dem køle af.
Tips: Opbevares mørkt og køligt i 6 uger før brug. Holdbarhed 1 år.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 752 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her