Logo

Rødspætte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rødspætten renses, skylles godt, skrabes for slim. Er den stor – en rigtig pundsspætte – deles den i to stykker og lægges i et ovnfast fad. Rids den ned langs rygraden, så bliver den mere jævnt tilberedt. Læg den på et leje af citronmelisse, et godt bundt, krydr den med salt og peber, vrid en hel citron over og dæk fadet med folie. Det hele sættes i en 200ºC varm ovn i 35-40 minutter og serveres med det samme sammen med små nykogte nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.492 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her