Logo

Rødvinssyltede pærer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 
8-10 små pærer med skræl (hele, men udkernede, eller i kvarter)
2 stk kanelbark
1 stjerneanis
2 dl sukker
½ dl salt
4 nelliker
5 dl rødvin
2 spsk rødvinsvinaigre
1 spsk sort peber
1 kvist rosmarin
60 g hakket ingefær
 
Bag pærestykkerne i ovnen ved 180' i 45 minutter.
Bland de resterende ingredienser og kog lagen ind til det halve, hæld den over de bagte pærer og stil dem på køl.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.780 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her