Logo

Røget hellefisk med spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive franskbrød eller surbrød med smør
Salatblad
3 skiver røget hellefisk (100 g)
2 røde peberfrugtringe
Stuvet spinat:
Ca. 75 g hel spinat
2 tsk smør
1 tsk hvedemel
Ca. 10 dl mælk el. fløde 13 pct.
Salt, peber
Lidt revet muskat
 
Smelt smørret til spinatstuv­ningen, tilsæt hvedemel og bag op med mælk eller fløde.
Tilsæt den hele, optøede spinat, tryk­ket fri for væde, og varm godt igennem. Smag til med salt, pe­ber og muskat.
Læg salatbladet på det smur­te brød, fordel hellefisken herpåog top den stuvede spinat op påfisken lige før servering.
Pynt med rød peberfrugt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.624 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her