Logo

Røget laks med sommersalat, kaviar og purløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 skive franskbrød med smør
1-2 skiver røget laks
2 spsk sommersalat, se nedenfor
2 spsk sort kaviar eller Cavi-Art
1 spsk fintskåret purløg

Læg den røgede laks på det smurte franskbrød.
Læg sommersalaten på som en bræmme i midten.
På den ene side af sommersalaten lægges en bræmme af sort kaviar og på den anden side den fintskårne purløg.

Sommersalat:
400 g rygeost
100 g cremefraiche 18%
100 g agurk
1 spsk hakket purløg
2 radiser
salt og peber

Rør rygeost og cremefraiche sammen. Skær agurk og radiser i tern og kom ternene i sammen med purløgen. Smag til med salt og peber.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her